Crossfedt Ministeriet

modtager betalinger per udgivelse

Din oase af CrossFit-nørderi i podcastform

Crossfedt Ministeriet er Danmarks medieplatform for dækning af funktionel træning, med fokus på CrossFit - både som sport og træningsform.

Vi kunne rigtig godt tænke os din støtte, så vi kan fortsætte med at udvikle den platform - men også så vi kan gøre det bedre, vildere og meget mere!

Crossfedt Ministeriet som projekt rummer først og fremmest vores podcast, men omfatter SoMe og webside, hvor vi dækker nyheder i CrossFit, vægtløftning, strongman. Vi har også en masse fede idéer i tænketanken, som slet ikke har set dagens lys endnu.

De penge som du, kære lytter, vælger at støtte os med, går til produktionen af podcasten, rejseomkostninger, udstyr og lignende. Derudover vil det selvfølgelig på sigt være rigtig fedt at kunne få en lille skilling for den mængde tid, energi (og indtil videre, egne investeringer) vi ligger og allerede har lagt i projektet. Så hvis du synes projektet er fedt og du gerne vil støtte dets fortsatte overlevelse, udvikling og entusiasme, så smid en 10'er. Vi sætter enormt pris på det!

Af hjertet tak, Jonas, Thomas & Nicolai