frinans.dk

modtager betalinger per udgivelse

Tænker du nogensinde på om det virkelig kan passe, at du skal bruge stort set hele dit liv på at arbejde? Med kun lidt tid tilbage til de ting du egentlig gerne vil lave? Det tænkte jeg, og besluttede at det ikke kunne passe. På frinans.dk kan du læse om, hvordan du kan opnå total økonomisk frihed og dermed ikke være afhængig af et arbejde. Det handler om investeringer, budgetter, forbrug og gode tips til, hvordan du får mere fritid end arbejdstid.

Mit navn er Sune og jeg stræber efter at opnå FIRE, “Financial Independence Retire Early” under danske forhold. Kort sagt vil jeg gerne opnå:

at arbejde er en mulighed, ikke en nødvendighed.

I Danmark har vi et nærmest religiøst forhold til det at arbejde. Det er en meget stor del af vores identitet på trods af, at vi også ønsker at være de bedste forældre og bruge mest muligt tid på familien. Mit ønske er at frigøre mig fra det at skulle arbejde for at forsørge mig selv og min familie og i stedet gå over til at arbejde er en mulighed, ikke en nødvendighed. frinans.dk er er stedet, hvor jeg skriver om alt der vedrører denne rejse mod den totale økonomiske frihed. Helt simpelt arbejder jeg ud fra rigdomsformlen der foreskriver, at for at blive rig(ere) kan man:

Tjene mere, forbruge mindre og investere overskuddet

Formålet med frinans.dk er at dele min viden om budgetter, investeringer og tips og trick til et mindre forbrug med håbet om også at gøre andre i stand til i endnu højere grad at tage hånd om deres egen økonomiske situation og skabe et mere sikkert økonomisk ståsted.

Læs med og deltag i diskussionerne både på frinans.dk og min Facebookside, hvad enten dit mål er økonomisk frihed eller blot et større økonomisk råderum. Er du vil dmed dit arbejde, men ønsker et stort eventyr på et tidspunkt i dit liv, eksempelvis en længere jordomrejse, så er forståelse for din personlige økonomi, valg og fravalg det der kan få dig i mål. Jeg går i dybden med emner som investeringer, budgetter og madplaner blandt meget andet.

Synes du mit arbejde er det værd, vil jeg sætte pris på din støtte.

Må din opsparingsrate være høj og dit afkast gennemsnitligt

/Sune

0 støtter per udgivelse