Hvorfor gik du ikke bare?

modtager betalinger per udgivelse

Velkommen til 10ér-siden for ‘Hvorfor gik du ikke bare’-podcast. Podcasten handler om nedbrydende relationer og psykisk vold. Ved at tilmelde dig 10'er, støtter du indsamling til nyt udstyr, så podcasten kan fortsætte og løn.

Denne podcast handler om psykologien bag psykisk vold:

Den vil med viden fra eksperter og psykologer samt personlige beretninger besvare spørgsmålet: Hvorfor det kan være så svært at gå.

Samtidig vil den søge at give håb og styrke til at kunne forlade psykisk vold. Gennem andres beretninger kan den oplevede ensomhed og forvirring mindskes og broen til hjælp bygges.

Psykolog Cleoh Søndergaard, der også producerer podcasten ‘Indsigt med Cleoh - Samtaler om Psykologi’ står bag denne podcast.

Hun er specialiseret i psykisk vold, parforhold og sexologi. Hun tilbyder også gruppeterapi til personer udsat for psykisk vold, hovedsageligt kvinder.

Gennem podcasten får du også adgang til:

  • En anonym facebookgruppe for andre, der er udsat for psykisk vold, eller som lever eller har levet i nedbrydende relationer.

  • Mulighed for opstart i online gruppeterapiforløb (tilmelding til hvorfor.podcast@gmail.com)

  • Bloggen om psykisk vold, der kan findes på https://innervention.dk/psykologernes-blog/ - Klik på tagget ‘psykisk vold’

Hvis du støtter podcasten eller abonnerer fast, vil du støtte:

  • Indkøb af nyt udstyr. Podcasten er pt. på pause, da mikrofonerne har sat ud. Derfor vil du støtte podcasten ved at kunne købe nye mikrofoner, mikrofonholdere, samt hukommelseskort.
  • Finansiel støtte til oprettelse af online grupper, foredrag og gruppeforløb.
  • Løn for de timer og dage der bruges på at producere hvert afsnit. Ét afsnit tager typisk 6 timer at producere, med forberedelse, optagelse og redigering. Da podcasten er gratis og uden reklamer, tjener Cleoh ikke penge på den ellers.

Som tak kvitterer Cleoh med:

  • Undervisningsmateriale fra foredraget ‘Hvorfor gik du ikke bare - om diagnoser, psykisk vold og grænsesætning’.

  • En eksklusiv undervisningsvideo kun til 10'er støttere er også på vej.

Tusind tak for din støtte i denne vigtige sag, uanset om du er offer for psykisk vold, lytter eller bare gerne vil støtte en god sag.

Mvh Cleoh Søndergaard Psykolog og podcaster