Sundhedsvisioner

modtager betalinger per udgivelse

Støt udgivelsen af Sundhedsvisioner og vær med til at hjælpe værdifuld viden frem i lyset. Sundhedsvisioner laves ‘con amore’ af værten Line Gade. I Podcasten Sundhedsvisioner – en guldgrube af gode eksempler, møder du seje, fremtidsorienterede, konstruktive og begejstrede mennesker, som går forrest på vejen til fremtidens sundheds- og socialvæsen. Hør om nye måder at arbejde og organiserer sig på, ny medicin, life science, teknologi og brug af data. Alle medvirkende ønsker brændende at bidrage med deres til tider dyrekøbte erfaringer og at gøre en forskel. Lyt med og få nye indsigter og værdifuld viden. Det er Line Gade, som er vært på Sundhedsvisioner. Sundhedsvisioner udgives af Sundhedskommunikation.com Målgruppen er mennesker som interesserer sig for udvikling og forbedring af social- og sundhedsvæsenet.

I Podcasten Sundhedsvisioner – en guldgrube af gode eksempler, møder du seje, fremtidsorienterede, konstruktive og begejstrede mennesker, som går forrest på vejen til fremtidens sundheds- og socialvæsen.

Støt udgivelsen af Sundhedsvisioner og vær med til at hjælpe værdifuld viden frem i lyset. Sundhedsvisioner laves ‘con amore’ og af værten Line Gade.

I Podcasten Sundhedsvisioner – en guldgrube af gode eksempler, møder du seje, fremtidsorienterede, konstruktive og begejstrede mennesker, som går forrest på vejen til fremtidens sundheds- og socialvæsen. Hør om nye måder at arbejde og organiserer sig på, ny medicin, life science, teknologi og brug af data. Alle medvirkende ønsker brændende at bidrage med deres til tider dyrekøbte erfaringer og at gøre en forskel. Lyt med og få nye indsigter og værdifuld viden. Det er Line Gade, som er vært på Sundhedsvisioner. Sundhedsvisioner udgives af Sundhedskommunikation.com Målgruppen er mennesker som interesserer sig for udvikling og forbedring af social- og sundhedsvæsenet.