Audiorama

støttet per måned

3 støtter

Audiorama specialiserer sig i at levere danskproducerede hørespil og lydforestillinger direkte til dine høretelefoner.

Kære lytter. Vi hedder Søren Reipurth, Troels Bering og Jacob Octavius Jarlskov og vi elsker at fortælle historier. Store historier med masser af spænding, drama og humor.

Vi har en helt særlig kærlighed til hørespillet - radioteateret - som vi mener bør ha en langt højere prioritet i folks bevidsthed. I hørespillet bliver lytteren taget helt med ind i historien. Luk øjnene, og du er med på tidsrejse eller midt i en detektivhistorie. Det er kun fantasien, der sætter grænser - og vi elsker at lade fantasien få frit løb.

Hos Audiorama er alt indhold vores eget. Vi skriver selv manuskripterne, vi indspiller, vi producerer, klipper og udgiver - og du kan høre vores produktioner på enten Apple Podcast, Spotify, Podimo eller hvor du nu hører dine podcasts, fuldstændig gratis.

Da vores historier tager noget længere tid at producere end mange andres, bl.a. fordi mængden af tid og dedikation, der bliver lagt i hver eneste historie langt overstiger en ugentlig podcast, har vi valgt, at man støtter Audiorama på månedsbasis fremfor pr. afsnit. Du er velkommen til at lytte vores podcasts og se, om du kan høre forskellen. ;)

Med i Audioramas univers er også alle de gamle hørespil fra det hedengangne produktionsselskab: Brødrene Jarlskov.

Som sponsor får du adgang til nye produktioner før alle andre og du kommer med ind i maskinrummet og kan følge med i de kreative processer.

Af hjertet tak for din støtte.