Stemmer Fra Ådalen - en podcast om OB

støttet per episode

8 støtter
Unrecognized URL type 'https://www.youtube.com/channel/UCihDsCbsonKa6TLBMmViWGw'

’Stemmer Fra Ådalen’ er en uafhængig podcast om Superliga-klubben OB. I en ugentlig udsendelse taler værten Martin Davidsen med et panel på to-tre personer om rigets tilstand i Ådalen med fokus på aktuelle emner, spillere, trænere, talenter, transfers, kampe og resultater. Lytteren vil altså ikke bare få serveret et kig på kommende modstandere, men også dybdegående fokus på eksempelvis talentarbejdet, træningsfaciliteter og fankultur. Podcasten produceres af Davidsen Media. Holdet bag podcasten er Simon Voetmann, Morten Skov, Peter Brix og Martin Davidsen.

’Stemmer Fra Ådalens’ primære platform er podcasten af samme navn. I en ugentlig udsendelse taler værten Martin Davidsen med et panel på to-tre personer om rigets tilstand i Ådalen med fokus på aktuelle emner, spillere, trænere, talenter, transfers, kampe og resultater. Lytteren vil altså ikke bare få serveret et kig på kommende modstandere, men også dybdegående fokus på eksempelvis talentarbejdet, træningsfaciliteter og fankultur.

Desuden bringer vi med jævne mellemrum særudsendelser, der kan være et længere interview med spillere, trænere og andet godtfolk med tilknytning til OB. Eller en hel times udsendelse om et bestemt emne.

Superliga-holdet er programmets største fokus, men det handler også om meget mere end de 11 spillere på banen. Det handler om fodboldklubben OB og alle dens aktører.

Det er et program, der henvender sig til alle med interesse for OB – særligt klubbens fans. Derfor vil nogle af gæsterne i debatprogrammener også bestå af fans af OB, da det er klubbens vigtigste aktiv. Men også journalister, eksperter samt nuværende og tidligere ledere/spillere er en del af de ugentlige programmer. Stemmer Fra Ådalens gæster er således en stor gruppe af paneldeltagere, der skiftes ud fra gang til gang.