Strandvejens Krigere

støttet per episode

0 støtter

En podcast om FC Helsingør.

Strandvejens Krigere er en podcast om Superliga-klubben FC Helsingør. Hver uge vender et panel af gæster den netop overståede kamp i Superligaen, og ser frem mod den næste. Derudover kommer vi forbi andre samtaleemner, med udgangspunkt i FC Helsingør.

Christian Lund Ewald er vært og tilrettelægger på programmet, og programmet produceres af CLE Sportsmedia.

Vi har brug for økonomi for, at kunne levere episoder af podcasten til jer hver uge. Det er langt fra gratis at producere en podcast, og udover at det koster meget tid, koster det også penge i udstyr, leje af lokaler, abonnement hos SoundCloud etc. Derudover kan et større økonomisk råderum også føre til nye tiltag. Vi vil gerne lave en hjemmeside, hvor alle vores podcasts kan findes, og vi vil også gerne kunne tilføje artikler til hjemmesiden, og måske på sigt lave noget videoindhold til jer, der adskiller sig fra alt det andet videoindhold man ellers kan finde om FC Helsingør. Men intet af det kan lade sig gøre uden penge.

Vi kan derfor bruge al den støtte vi kan få, og vi vil være evigt taknemmelige for alle beløb, der ryger vores vej. Så lover vi samtidig, at vi bliver ved med at levere gode podcasts til jer.