Verdens Pinligste Far

støttet per episode

15 støtter
Er dine forældre også mega pinlige? Og skal de også altid fortælle om hvordan det var “dengang de var børn?” - og har du hørt alle de tåbelige historier 1000 gange før? Så er her en podcast der lige noget for dig.

Vi elsker at lave podcasten med historier om Verdens Pinligste Far og drømmer om at gøre historierne om Verdens Pinligste Far til noget endnu større og din støtte gennem denne side vil være med til at hjælpe os på vej mod drømmen om endnu flere historier.

Ved at være med til at støtte podcasten gennem denne side vil du være med til at sikre at podcasten vil forblive med at være helt gratis for alle - så en kæmpe stor tak til dig for at være med til at støtte vores arbejde 🙏

Husk, at din støtte er per episode af podcasten, så hvis vi udgiver to episoder på en måned, og du støtter med 10 kr. per episode, bidrager du med 20 kr. den pågældende måned. Din støtte gør en kæmpe forskel for os, og det er også en måde at hjælpe de lyttere, der måske ikke selv har råd til at støtte os.

Hvis du har lidt ekstra i budgettet og ønsker at støtte vores arbejde, ville det betyde meget for os. Tak fordi du overvejer at støtte vores podcast, og vi håber, at du vil fortsætte med at nyde vores episoder i fremtiden.