Søndagslisten

modtager betalinger per udgivelse

Få den anmelderroste forfatter Ole Ditlev Nielsens bedste artikler om slow living og det enkle liv leveret til din indbakke hver søndag morgen, året rundt. Støt et vigtigt projekt i en Corona-tid med aflyste foredrag, der presser Søndagslisten til det yderste.

I Søndagslisten får du tekster om de små skridt, du kan tage hver eneste dag. Skridt som hjælper dig til et liv, der er mindre stresset og mere meningsfuldt, og som faktisk kan lade sig gøre i en travl hverdag. Det koster ikke noget at modtage mails fra Søndagslisten. Du får aldrig mere end én mail om ugen, og du kan afmelde når som helst.

Pr. 1. marts 2020 har Søndagslisten mere end 2.150 abonnenter, og tallet vokser uge for uge. Ved at tilmelde dig bliver du dermed en del af en voksende bevægelse af langsomme mennesker, der hjælper hinanden med at få tid til det vigtige. Samtidig støtter du et projekt, der i en tid med stress og hektiske hverdage, hjælper mennesker til at leve langsommere og få mere ro i tilværelsen. Støtter du projektet, hjælper du med at dække omkostningerne til Søndagslisten, så den også kan udkomme og levere høj kvalitet hver eneste uge.

Manden bag “Søndagslisten” er forfatteren Ole Ditlev Nielsen, der blandt andet har skrevet de anmelderroste bøger “Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening” og “Om at leve - 20 Skridt til mere overskud og mindre stress.” I 2014 sagde Ole sit job op for i stedet at leve langsommere med tid til børnene, rejser og til at skrive bøger og artikler om slow living. Du kan se mere om Ole på hans hjemmeside www.20skridt.dk.

Vær med til at støtte via 10er