Søndagslisten

støttet per udgivelse

0 støtter
Støt Søndagslisten
100% sikkert Ingen binding

Støttefordele

  • Du er med til at sikre, at Søndaglisten kan udkomme en gang om ugen med artikler i høj kvalitet.
  • Du bidrager til, at vi som samfund sænker tempoet i en verden, der ellers er alt for travl og hektisk.
  • Du får en gang i kvartalet eksklusivt materiale som e-bøger eller digitale magasiner.

Søndagslisten er en ugentlig artikel om det enkle, det langsomme og det meningsfulde liv. Du får den leveret til din morgenkaffe hver søndag morgen.

I Søndagslisten får du tekster om de små skridt, du kan tage hver eneste dag. Skridt som hjælper dig til et liv, der er mindre stresset og mere meningsfuldt, og som faktisk kan lade sig gøre i en travl hverdag. Det koster ikke noget at modtage mails fra Søndagslisten. Du får aldrig mere end én mail om ugen, og du kan afmelde når som helst.

Hvad er Søndagslisten for et projekt?

Pr. 1. juni 2024 har Søndagslisten mere end 5.150 abonnenter, og ved at tilmelde dig bliver du dermed en del af en voksende bevægelse af langsomme mennesker, der hjælper hinanden med at få tid til det vigtige. Samtidig støtter du et projekt, der i en tid med stress og hektiske hverdage, hjælper mennesker til at leve langsommere og få mere ro i tilværelsen. Støtter du projektet, hjælper du med at dække omkostningerne (software, webhosting, grafisk arbejde osv.)  til Søndagslisten, så den også kan udkomme og levere høj kvalitet hver eneste uge.

Det får du særligt for din støtte

Du kan selv vælge, hvilket beløb, du vil støtte Søndagslisten med - selv små beløb er meget værdsatte. Som tak for din støtte, modager du e-bogen "100 ideer til simple living". Derefter får du en gang pr. kvartal særligt "long form-indhold" som fx. et digitalt magasin, en e-bog eller lydfiler med mere inspiration. Dette materiale, der kun sendes til dig, der støtter Søndagslisten, modtager du direkte i din mail som vedhæftet PDF- eller mp3-fil.

Hvem skriver Søndagslisten?

Forfatteren bag Søndagslisten er Ole Ditlev Nielsen, der blandt andet har skrevet de anmelderroste bøger Slow living - sænk tempoet og lev et liv med mening og Om at leve - 20 Skridt til mere overskud og mindre stress. I 2014 sagde Ole sit job op for i stedet at leve langsommere med tid til børnene, rejser og til at skrive bøger og artikler om slow living. Du kan se mere om Ole på hans hjemmeside 20skridt.dk