Dårligdommerne

støttet per episode

405 støtter

VI SER DE DÅRLIGE FILM SÅ DU IKKE BEHØVER

Med støtte på 10er kan du hjælpe os med at gøre Dårligdommerne så godt som muligt for dig, og alle andre som lytter med.

Din hjælp går ikke til et sommerhus i Nordsjælland, men derimod direkte til helt konkrete forbedringer af programmet. Det kan godt lyde lidt diffust, og vi vil helst gerne være åbne omkring hvad man donerer til - så vi har brudt det ned i fem punkter:

  1. Af faste udgifter dækker det betaling af server så vil kan holde programmet online, udgifter til vores hjemmeside og leje/køb af de film vi snakker om.
  2. Vi har købt indspilningsudstyr ud af egen lomme, men vi mangler stadigvæk ret essentielle ting i studiet, som vi lige nu låner os til.
  3. Vi har også en udgift ved live shows. Vi får nemlig god hjælp af en sej ildsjæl i branchen, som sætter shows op for os, og afvikler dem.
  4. Til liveshows vil vi også meget gerne kunne have eget udstyr med, så vi undgår knas med mikrofoner, fladskærm og andet teknik.
  5. Og sidst - men ikke mindst - så drømmer vi om at kunne udvide repertoiret med en mulighed for at redigere videoer til jer, så vi ikke kun har lyd-podcast.

Kort fortalt, din støtte, uanset størrelse, gør en helt unik og kæmpe stor forskel for os! Tusind tak og kæmpe kram fra Dårligdommerne.