ISCENEs nyhedsbrev

støttet per udgivelse

32 støtter
Støt ISCENEs nyhedsbrev
100% sikkert Ingen binding
Støt ISCENE, så Danmark fortsat kan have et professionelt medie om scenekunst. ISCENE modtager ingen mediestøtte, så hver støttekrone tæller.

Hver torsdag udkommer ISCENEs digitale nyhedsbrev, hvori vi samler alle de mest interessante artikler, nyheder og anmeldelser fra den forgangne uges indhold på ISCENE.dk.

ISCENE har i 2023 modtaget 150.000 i tidsskriftstøtte fra Statens Kunstfond som hjælp til skribenthonorarer og drift af hjemmesiden. Desuden har ISCENE modtaget en treårig støtte fra Projektstøtteudvalget for Scenekunst fra 2022-2024 på 200.000 årligt. ISCENE modtager ikke anden offentlig støtte, derfor gør hver eneste støttekrone en forskel, og er med til at muliggøre, at vi fortsat kan eksistere. ISCENE er et medie, der er for fagligt snævert til mediestøtte, for kommercielt til kunststøtte og for populært til fondenes opbakning. Vi har reduceret omkostningerne til et minimum, men de kommercielle indtægter i form af annoncer og mediesamarbejder kan ikke alene dække udgifterne til skribenternes løn. Så hvis ISCENE fortsat skal være en del af mediebilledet, er vi afhængige af din støtte.

Du vælger selv, hvilket beløb, du vil støtte med. Beløbet, du vælger, er pr. udgivelse af ISCENEs nyhedsbrev. Nyhedsbrevet udkommer hver torsdag - dog med pause midt på sommeren og hen over julen. Din støtte trækkes hver den 1. i en måned for udgivelser i den forgangne måned. 

Når du støtter ISCENE tilmeldes du også automatisk nyhedsbrevet. Du kan til enhver tid afmelde dig igen.