Kh Underlivet

støttet per måned

24 støtter

Velkommen til Kh Underlivet! Et univers bestående af en blog, en podcast, en bog og en instagramprofil dedikeret til oplysning om underlivet på godt og ondt. Her er ingen emner eller kønslæber for store eller små, ingen spørgsmål for dumme, og intet – som i absolut intet – er TMI (too much information)! 💖

Jeg hedder Emma, og det er mig, der står bag Kh Underlivet. Jeg startede projektet i 2017 i et forsøg på at råbe højt om de uligheder og uddaterede idealer, som desværre stadig påvirker mange med en vulva i dag.

På siden her kan du støtte mig med et fast månedligt beløb efter eget valg. Jeg kalder det et aktivismeabonnement, for din støtte sikrer ikke kun, at jeg kan lave det, jeg elsker allermest. Med din hjælp kan vi sammen gøre en forskel, så endnu flere kan få adgang til viden om deres krop og skabe gode, informerede valg for dem selv. Helt fri for patriarkatets løftede pegefinger, vel at mærke.

Dit bidrag går blandt andet til, at jeg kan:

🔻 Researche og udvikle indhold til Instagram

🔻 Tilrettelægge og producere podcasten Kh Underlivet

🔻 Skrive og redigere blogindlæg til kh-underlivet.dk

🔻 Deltage i interviews som ekspert i diverse medier

🔻 Og nørkle med det mere kedelige administrative arbejde, som er nødvendigt for at kunne drive Danmarks måske største uafhængige underlivsunivers!

Derudover får du som aktivismeabonnent eksklusiv adgang til rabatkoder og særligt indhold forbeholdt abonnenter via mit nyhedsbrev, som jeg udsender en gang om måneden. Her vil du også være blandt de første til at få besked om nye projekter og kommende events.

Tusind tak for din støtte. Jeg glæder mig til at nedbryde århundreders skam og tabuer med kærlighed og kolde facts sammen med dig! 💖

Kh Emma