Line Lybeckers forfatterskab

støttet per måned

7 støtter

Jeg skriver til unge og til voksne, realisme og fantasy, men altid historier med karakterer som læseren kan genkende sig selv i, græde med, råbe ad og heppe på. Indtil videre har jeg udgivet fire realistiske ungdomsromaner og en fantasyroman til voksne læsere. Jeg skriver altid om emner som jeg selv har tæt på, og indtil videre er det bl.a. blevet til sorg, demens, queerness, etik, kærlighed og venskab.

At skrive bøger kræver fordybelse, fordybelse kræver tid, og tid kan være svær at finde når der også skal betales husleje, dyrlægeregninger og mad. Min eneste faste indtægt er biblioteksafgiften der udbetales i foråret. Derudover får jeg royalties fra de forlag der har udgivet mine bøger, men det sker også kun en enkelt gang om året, og resten af tiden klarer jeg mig på betalinger fra sporadiske foredrag og freelanceopgaver for andre forlag og forfattere. Ofte handler min hverdag derfor om at slukke økonomiske ildebrande, og det tager tid fra det det hele handler om: de bøger som jeg brænder for at skrive, og som du gerne vil læse.

Hvis du støtter mig, kan jeg hurtigere få mit næste romanprojekt færdigt og ud til dig og andre læsere, og som tak får du hver måned et nyhedsbrev med forfatteropdateringer. Der er ikke noget fast indhold i nyhedsbrevet, men det kan fx være opdateringer om det aktuelle projekt, smugkig på uddrag eller forsider.

Hvad går pengene til? Når du støtter mig her på 10er, giver du mig tid til at fokusere på mine bøger. Helt konkret køber du mig fri af andre arbejdsopgaver som jeg ellers er nødt til at tage for at få husleje, madregnskab og lignede til at gå op med de meget fragtmenterede forfatterindtægter. Eller sagt på en anden måde: Du sikrer mig en fast månedsindtægt.

Tak for din støtte ♥️