Ufiltreret

støttet per episode

0 støtter

“Mads og Niels Ufiltreret” er en rigtig hygge podcast, hvor vi snakker om alt mellem himmel og jord. Sjove nyheder, mærkelige ting der er sket, og forskellige dilemmaer som vi oftest er meget uenige omkring. Vi runder nogle gange også nogle anmeldelser af film, serier og andet spændende. Ordet som definerer podcastens stemning er 100% HYGGE. Vi har oppet vores game, og på jeres opfordring, der udgiver vi nu 2 gange i ugen, Mandag og Torsdag.

Kæmpe tak fordi I vil støtte vores podcast!

Du er fandme klasse!

Så snart vi ser, at du er en del af den hårde kerne af følgere på podcasten, og bakker os op her på 10’er, så bliver du lukket ind i en privat Instagram (til de dedikerede supportere).

I denne gruppe får du nogle ekstra fordele, som andre ikke har. Vi afholder en månedlig hyggedag sammen med jer, hvor vi går live, hvor vi enten spiller spil, hygge snakker eller I kan stille os en masse spørgsmål.
Vi vil også give dig en fordel, hvis vi f.eks. får sponsorater eller lignendende med begrænset antal, så får du lov at være en af de første som får muligheden, igennem vores gruppe. (Send os en DM til os på Insgram, med den mail du signede op med)

Når du støtter podcasten via 10’er, så hjælper du os til at kunne købe nyt udstyr, så vi kan levere endnu bedre kvalitet af podcasten. Pengene går til mikrofoner, hosting og diverse online tjenester der skal bruges. Resten kommer nok til at gå til oplevelser med podcasten.

Vi ønsker os en aktiv følgerskare, hvor du altid kan stille os spørgsmål, eller sende os ting som du synes vi skal kigge på i podcasten.