MORtion

støttet per episode

4 støtter
Støt MORtion
100% sikkert Ingen binding

En podcast om fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen. Dine værter, Kristian Bradsted og Emma Kaalund, vil løbende debatere emner, der skal bidrage til mindre bekymring og mere bevægelse for dig, der er gravid eller nybagt mor.

Podcasten er lavet i en vision om, at det skal være gratis og let tilgængeligt at finde videnskabelig funderet information om fysisk aktivitet i graviditeten og efter fødslen. Ved at støtte os med et valgfrit beløb pr. episode er du med til at gøre en uvurderlig forskel for os i at fortsætte den vision og vores podcast.

Siden september 2020 har vi udgivet en lang række af lærerige episoder, og vi er slet ikke færdige med at lave informative episoder til jer. Men podcasten blev startet på et tidspunkt, hvor der var lockdown i store dele af landet, hvilket gav os “gratis/ekstra” tid, vi kunne bruge på podcasten. Nu hvor landet er åbnet op igen, og vores respektive hverdagsjob er i fuld funktion, så er det desværre fritiden, der “betaler” den tid, vi bruger på podcasten. Der går mange timer til litteratursøgning, tilrettelæggelse, indspilning, redigering, skriftligt resume til hjemmesiden, mails og sociale medier, som vi bruger vores fritid på, og så er der udgifter i forbindelse med transport samt hjemmesiden.

Når I vælger at støtte os, så giver det os mulighed for at få dækket udgifterne og på sigt at kunne bruge ressourcer på at brede budskabet ud til de kvinder, der endnu ikke har modtaget budskabet om at “sætte barren lavt, men øg den” (Kristian Bradsted ™️).

De donationer vi modtager igennem 10er.app vil blive brugt på:

  1. At fornye vores hjemmeside www.mortion.dk så vi herigennem kan have resume samt kildereferencer til hver episode. Men så vi på sigt også kan lave artikler om relevante emner.

  2. At markedsføre MORtion så vi kan brede budskabet ud til de mange tusinde kvinder, der årligt er gravide og endnu ikke har fundet podcastens gratis indhold.

  3. At dække transportsudgifter så vi fortsat kan sidde sammen og optage, da det giver de bedste episoder ift. lydkvalitet samt sparringen (Kristian bor i Odense, og Emma bor i Aarhus).

  4. Såfremt der skulle være mulighed for det, at vi kan tage en fridag eller to fra vores hverdagsjob dedikeret til podcasten - enten forberedelse, optagelse eller redigering.