Naturfilm

støttet per udgivelse

0 støtter
Støt Naturfilm
100% sikkert Ingen binding

Naturfilm.info formidler fortrinsvis dansk naturfilm

Ideen med Naturfilm.info er, at producerer natur programmer til en gratis web tv kanal. De film der vises på siden er både kortfilm og længere dokumentarfilm.

Vores natur mangler i den grad at blive formidlet til bredde målgrupper - og når nu de etablerede Tv kanaler forsømmer deres public service forpligtigelser, er vi jo nødt til, at gøre noget ved det og lave vores egen web TV kanal.

Tv sender mange flotte programmer, men det er næsten alle fra eksotiske egne. Her på siden vil vi derfor fortrinsvis formidle dansk natur – men når vi nu har produceret programmer fra Norden og tropiske koralrev, synes vi også, I skal have mulighed for at se de programmer.

Alle film bliver produceret af Pernille Semler og Bent Yde Jørgensen / Chilbal Film. Igennem de sidste 15 år har vi produceret en lang række natur, miljø – og populærvidenskabelige programmer fortrinsvis om dansk natur. Nu vælger vi at gå online og producerer film til nettet.

Via 10er.dk kan du lave et abonnement, hvor du donerer et helt valgfrit beløb til os, hver gang vi udsender en ny film. Vores mål er at udgive 3 – 4 film / måned på Naturfilm.info siden og på vores Facebook side. Når du vælger at støtte os på den måde - ved vi, hvor mange penge vi har at producere for fremadrettet.

Med din støtte giver du os mulighed for at fortsætte med at producerer flotte naturprogrammer, hvor vi formidler danske natur i flot kvalitet.

Tak for din / jeres støtte til vores projekt.