Ravnens fortællinger

modtager betalinger per episode

Kan du lide små historier og magiske fortællinger? Så haps noget varmt at drikke, sæt dig til rette og tag med… på et eventyr.

Ravnens fortællinger er en podcast hvor jeg, Alexander, fortæller historier for alle der vil lytte med. Nogle af historierne er improviserede mens andre er nøje planlagte. De er perfekte til de stille stunder - når det regner udenfor og man bare vil slappe af i sin lænestol, når man går en tur langs havet og nyder vandets brusen eller måske som godnathistorie. Uanset hvad elsker jeg at lave historierne og jeg håber at I kan lide at lytte med.


Hver en donation her vil være en stor hjælp til at holde eventyret i live. Pengene går primært til tre ting:

1 - Betaling af podcast host - der hvor podcasten uploades og hentes fra

2 - Betaling af hjemmeside - Et centralt sted hvor man kan lytte til de nyeste episoder

3 - Min tid - selvom jeg elsker at lave podcast tager det tid at indtale og redigere hver episode, og donationerne hjælper med at gøre det muligt!

Som tak for donationerne får man hver måned tilsendt billeder i høj opløsning, der kan bruges som skrivebordsbaggrund på PC eller smartphone. Billederne vil være lavet ud fra de historier jeg er kommet med den gældende måned.


Ravnens fortællinger kan findes på Podimo, Apple Podcasts, Google Podcasts, Pinecast og flere endnu, og der kommer normalt 2 episoder om måneden.