Sort Snak Podcast

støttet per episode

34 støtter

Vi er en gruppe fans af FC Midtjylland, der siden oktober 2017 har lavet en podcast til alle medfans.

I fællesskab bestræber vi os på at bringe unikt indhold omkring FC Midtjylland, af fans og for fans, samt at komme omkring så mange interessante aspekter som muligt. Alt sammen på en jordnær, ufiltreret og ligefrem facon.

Da vi ønsker at være en podcast både for - og af - medfans, gør vi løbende vores bedste for at inkludere holdninger, input, ris/ros og kommentarer i både de enkelte episoder og arbejdet med løbende at videreudvikle Sort Snak.

Sort Snak er aktivt tilstede på flere forskellige platforme og sociale medier. Vær velkommen til at følge os via de links som er angivet på denne side.

Vi høres ved - og ses på stadion.

Du kan finde den seneste episode af podcasten via iTunes, Soundcloud og Spotify, samt via din foretrukne podcast-app.

Podcasten udkommer som udgangspunkt hver anden uge, og er baseret på masser af frivillig arbejdskraft samt oprigtig passion for vores allesammens klub og medfans.

På trods af en kærkommen starthjælp fra FCM, er Sort Snak i dag 100% uafhængig af klubben. Dette giver ekstra frie tøjler ift. indholdet, men medfører ligeledes en række løbende udgifter. Af samme årsag vil ethvert bidrag, stort som småt, være “guld” værd ift. til at opretholde, drive og videreudvikle Sort Snak Podcasten.