Turtle Time DK

modtager betalinger per måned

Turtle Time er Mette, Morten og vores campervan Turtle på tur verden rundt. Og dig! Du kan nemlig være med til bestemme hvor vi skal opsnuse spændende mennesker - og steder! - og andre inspirerende ting at bruge livet på. Vi bor i vores bil, Turtle, året rundt og lever af at rejse, arbejde undervejs og ellers fortælle om det til alle jer der vil lytte med. Vi rapporterer både fra Toscana og Tåsinge - og i fremtiden måske fra eksotiske steder som Thailand eller Tanzania (Bare vi kan få Turtle med).

Følg med på www.facebook.com/turtletime.dk eller www.instagram.com/turtletime.dk og bliv klogere på Turtle Time, hvem vi er og hvorfor vi lever sådan her på www.turtletime.dk

Hvor skal vi tage hen næste gang?

<b>Kunne du have lyst til at støtte Turtle Time? Måske?</b>

Inden du beslutter om du vil støtte os…så vil vi gerne fortælle dig lidt om hvad vi drømmer om og hvad dine penge vil gå til. Vi vil nemlig gerne kunne give jer endnu flere og bedre historier og Turtle Time-oplevelser.

Og det er her 10’er kommer ind i billedet. For når vi får donationer ind, uanset hvor små eller store de er, så kan vi pludselig arbejde mindre med f.eks. at plukke bær eller sortere kartofler og i stedet: <br><br>• lave spændende historier til jer <br>• vi kan få råd til lidt bedre udstyr (så vi f.eks. kan få et kamera, så vi også kan filme alt det vi oplever om aftenen og det er begyndt at blive mørkt eller vi kan få fat i en ordentlig mikrofon, så I kan høre hvad vi siger når det blæser). <br>• På længere sigt håber vi også, at vi kan betale nogle seje mennesker rigtige penge (ikke millioner, men en alm. fair betaling) for at hjælpe os med at organisere vores tid og arbejde og aftaler <br>• dække udgifterne til hjemmesiden, podcasthosting <br>• og ellers måske betale f.eks. en journalist, en blogger eller fotograf (eller måske en radiovært?) for at lære os at formidle vores historier på nye, spændende måder til jer.

For vi drømmer om at kunne lege med både podcast, bogudgivelser, film, live-udsendelser og meget andet i fremtiden.

Alt det kan I glæde jer til!

Så hvis du har lyst til at donere, så gør det en kæmpe forskel for os - og som Michael Schøtt også skriver på sin 10’er-side: “Hvis du er typen der har lidt ekstra overskud i budgettet til den her slags, så betaler du jo også for folk, som ikke selv har råd”. <br>Derfor donerer vi også 10% af vores indtjening her fra 10’er til Hus Forbi som hjælper (andre) hjemløse i Danmark. Fordi vi synes det er vigtigt at give den gode karma videre ✌️ Og hvorfor så ikke bare gøre det muligt at give os en enkelt, større donation? Det kunne også være fint, men med løbende donationer, selvom de er mindre, så kan vi bedre vide hvor mange penge vi har at gøre med i næste måned, og dermed budgettere og styre udgifterne, så vi får mest ud af de penge I donerer.

Og lige meget om du donerer eller ej, så kan du naturligvis altid se og læse alt hvad vi laver ganske gratis.

Vi håber dog at vi har overbevist dig om at støtte vores udgivelser med et beløb du selv synes du kan undvære. Så vi kan lave flere og bedre Turtle Time-historier til jer. Og så får du os til at opføre os <a href=‘https://gph.is/2iZSVgs’ data-tier=‘turtletime’>sådan her</a><script src=“https://10er.dk/embed.js”></script>

De bedste hilsner fra Mette og Morten

Vær med til at støtte via 10er