Under dynen med Nat

støttet per episode

2 støtter

“Under dynen med Nat” er en podcast der handler om at date udenfor normen. For Kærlighed bør være kønsbevidst og kønsbalanceret, som en kærlighedshandling.

Mit navn er Natalia Eugenia Araya Araya aka Bandit Queen, jeg er næstforkvinde for Dansk Kvindesamfund, styrelsesmedlem for K.Vinden fonden (redaktions netværk for bogen Kvinde Kend din krop), medlem af Abortalliancen, en nørdet aktivist og intersektionel feminist. Producer/klipper/vært hos Under dynen med Nat. 1 woman army, som vil sikre sig for du bliver inviteret ind i en nyt univers.

Her kan du støtte med et fast beløb efter eget valg, et aktivistisk beløb som kan sørger for mit arbejde bag denne podcast kan når længere og vi alle kan blive klogere på kærlighed. At den skal sættes frie af de strukturelle kasser, som patriarkatet holder os fast i.

Kan man bryde normerne når man dater? Normer er forventninger til og retningslinjer eller standarder for adfærd. At afkode og aflære ubevidste og skadelige hierarkier, der bruges til at opretholde systemer som s3xisme, racisme, homofobi, transfobi, ableism, tykfobi, socioøkonomiske forskel, er en kærlighedshandling. Hvis vores romantiske relationer skal være virkelig revolutionære, skal de ikke gentage den strukturelle undertrykkelse af samfundet omkring os. Hvis ingen udfordrer patriarkalske kønsdynamikken i personlige relationer, fortsætter ulønnet husligt arbejde, emotionelt arbejde hvilket har en negativ indvirkning på livet for alle, der er marginaliseret på grund af deres køn. Det er vigtigt at aktivt udfordre kønsroller og være opmærksom på hvordan vores romantiske realtioner fungerer.

Dit bidrag er med til at hjælpe på: Betaling af podcast hosting Research af tematikkerne Tilrettelægning, produktion og klipning af Under dynen med Nat Aktivistisk og udvikling af content til SoMe At jeg ikke brænder ud, af alt det gratis arbejde jeg ikke kan lade være at lave, som aktivist.

Hvad får du for at støtte?: Du kan være med til at bestemme hvilke emner jeg skal researche i. Hvilke gæster der bliver inviteret ind En speciel hilsen fra mig <3

Mange tak for du vil støtte Under dynen med Nat, må Gudinderne beskytte din vej <3

Producer/klipper/vært: Natalia Eugenia Araya Araya